ADVENTURE GORE

Veličine: 39-50
Boje: crnaa
Materijal: FULL GRAIN MICROFIBRE AND SUEDE

Opis

ž

ADVENTURE GORE

{slider Slider FULL GRAIN MICROFIBRE}

Mikrovlakna sa vrlo sličnim karakteristikama prave kože. Mikrovlakna na koja ne djeluje starenje i sve je izrađeno da bude dugotrajno. Lakše nego kožne čizme, sa vrlo velikim mehaničkim svojstvima, izvanredne vlačne čvrstoće, otpornost na trganje i savijanje. Zadražavaju svoju mekoću neovisno kojim su vremenskim uvjetima izložene. Mikrofibra je stabilna, prozraćna i vodo nepropustna. Više otpornija nego koža.

{slider GORE-TEX}

Gore-TEX® membrana je srce svih proizvoda izrađenih od GORE-TEX® tkanine. Ona sadrži 1.4 milijarde mikroskopskih pora po kvadratnom cm (9 milijardi pora po kvadratnom inču). Te pore su 20.000 puta manje od kapljice vode, ali je 700 puta veća od molekule vodene pare. Voda izvana nikadaneće prodrijeti. Ipak, znoj može izaći vrlo lako, tko da što manje vlage zadržava u sebi. To rezultira da vam je toplije za vrijeme hladnog vremena i da ste suhi za vrijeme kišnog vremena.

goretex

{slider Podesiva mikrometarska zamjenjiva kopča}

Crossfire koristi četiri mikro podesive kopče s nazubljenom memorijskom regulacijom, jednom prilagodite kopče i one će biti na istoj poziciji za svaku slijedeći vožnju. Ovaj sistem omogućuje da čizma odgovara svakom tipu noge i dužnini noge. Trake, kopče i kvačice su vrlo lako izmjenjive.

02

{slider Flex/vertebra system}

Za bolje sportske performanse i sigurnost, čizme su opremljene stražnjom strukturnom potporom, sustav sličan Verterbra sustavu koji se koristi u Sidi-a cestovnim čizmama, što ih čini više fleksibilnima. 

03

{slider CE}

CE znak označava da proizvod zadovoljava osnovne zdravstvene i sigurnosne zahtjeve Europske direktive 89/686 / EEC.

{/sliders}